dimarts, 29 de novembre del 2016

ANY LLORENÇ MOYÀ: LECTURA DRAMATITZADA DE L'OBRA "EL FOGÓ DELS JUEUS"


Els propers dies 1 i 2 de desembre es durà a terme a Palma i Binissalem la lectura dramatitzada de l'obra "El fogó dels jueus" de Llorenç Moyà, amb la que el poeta i dramaturg binissalemer guanyà el Premi Ciutat de Palma de teatre l’any 1963.

Dijous 1 de desembre a les 21h al Teatre Mar i Terra de Palma. Preu: 5€. Reserva i venda d’entrades a www.palmacultura.cat, al 971710986 o 010 o una hora abans a la taquilla del teatre.


Divendres 2 de desembre a les 20h al Celler Vins Nadal, Binissalem.  Preu: 5€.  Reserva i venda d’entrades a info@fundaciocasamuseu.cat (s'oferirà una copa de vi DO Binissalem).

dilluns, 28 de novembre del 2016

PRESENTACIÓ: BINISSALEM CAP A UNA CIUTAT EDUCADORA


El proper dia 30 de novembre (dia internacional de les ciutats educadores) a les 19 hores es durà a terme al Casal de Cultura Can Gelabert  l’acte “BINISSALEM CAP A UNA CIUTAT EDUCADORA”, on es donaran a conèixer les actuacions que s'han fet des de l’Ajuntament en l'inici del camí per a incloure Binissalem dins aquesta xarxa internacional de ciutats, els principis bàsics de les quals es varen recollir a l’any 1990 a la Carta de ciutats educadores


dimarts, 15 de novembre del 2016

CONFERÈNCIA: RAMON LLULL I EL PROCÉS DE FER-SE PERSONA


Aquest divendres 18 de novembre a les 20h al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem tendrà lloc la conferència RAMON LLULL I EL PROCÉS DE FER-SE PERSONA, a càrrec del Dr. Joan Andreu Alcina.


Organitzen: Obra Cultural Balear de Binissalem i Associació Ramon Llull d’Activitats Culturals. 

dilluns, 14 de novembre del 2016

CONCERTS A CALS AGUSTINS: DIVENDRES18 DE NOVEMBRE GABRIEL FIOL PRESENTANT "CELLO WORKS"



Aquest divendres dia 18 de novembre a les 20 hores es durà a terme a la Capella de Cals Agustins de Binissalem (C/ Canonge Barceló) l’actuació del viloncelista Gabriel Fiol, el qual presentarà el seu treball discogràfic “Cello works”. El concert s’emmarca dins el programa Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca.

Nat a Felanitx al 1986, Gabriel Fiol ha estat titulat amb el premi extraordinari fi de carrera per el Conservatori Superior de les Illes Balears, rebent classes amb els professors Marçal Cervera, Sergi Boadella i finalment amb J. Enrique Bouché. Durant aquest temps també assistí a diverses classes magistrals amb mestres de renom com R. Dubrowsky, Mariano Garcia, Atshuschi, J. Estegenga entre d’altres.

Ha tocat amb nombroses formacions de cambra i orquestres com Camerata Deià, Solistes de Mallorca, Jove orquestra barroca, Orquestra joventuts musicals, Coral Universitària, Studium... col·laborant amb artistes de renom com Ara Malikian, Barry Sargent, Rumiko Harada, Tomeu Estaràs, Cristophe Coin, Andreu Riera, Suzanne Bradbury… També ha col·laborat amb nombrosos grups de difrents estils musicals com el folk, músiques de la mediterrània, pop, jazz i rock, com Miquela Lladó, Els Valldemossa, Jaume Tugores, Antònia Font, Fora des sembrat, Priscilla Hernandez, Toni Cuenca, Madeleine Peyroux entre d’altres, actuant en auditoris d’arreu d’Espanya, França, Anglaterra, Turquia, Líban, Israel, Jordània i Estats Units.

Actualment acaba de treure el seu primer treball en solitari, “Cello Works”, en el qual interpreta músiques pròpies per a tres violoncels, fusionant un estil entre bandes sonores i músiques del món. Amb aquest disc Gabriel ha cercat la màxima explotació de recursos del violoncel combinada amb la senzillesa sonora d’aquest únic i meravellós instrument.


Entrada gratuïta, pregam puntualitat.

dilluns, 7 de novembre del 2016

"VINE A CANTAR POEMES DE LLORENÇ MOYÀ", DIMECRES 9 DE NOVEMBRE AL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA


Aquest dimecres dia 9 de novembre a les 20 hores al Teatre Principal de Palma es dura a terme el VII Projecte participatiu de l’Orfeó Ramon Llull on, sota el nom de “Vine a cantar poemes de Llorenç Moyà” i la direcció d’Irina Capriles, s’interpretaran les obres de Baltasar Bibiloni “Tríptic del Flos Sanctorum” i “La posada de la núvia” (de la qual s’estrena la versió orquestrada).


El concert compta, entre d’altres, amb la participació de la soprano Maia Planas, el baríton Tomeu Bibiloni, la Jove Orquestra de les Illes Balears i les corals Orfeó Ramon Llull, Cor de la UOM, Musicantes de Mallorca i 3x4 de Binissalem. Gabriel Janer Manila i Antoni Pol Marcús introduiran la figura de Llorenç Moyà, mentre que Gaspar Valero i Bernat Pujol hi actuaran en qualitat de rapsodes. 

dijous, 3 de novembre del 2016

TALLER: "ELS HOMES NO PLOREM I AIXÍ ENS VA!"



Dilluns dia 14 de novembre a les 19 hores es durà a terme a Can Gelabert el taller “Els homes no plorem i així ens va!”, impartit pel psicòleg i professor de la UIB Miquel Far.

Aquest taller ofereix un espai orientat a reflexionar sobre la importància d’entendre la relació existent entre els models de masculinitat dominants, les relacions de poder entre gèneres, les conductes de risc i les conductes disruptives, així com generar una major conscienciació sobre les diferents masculinitats existents.

Vos hi podeu inscriure fins dia 11 de novembre, trobareu el formulari a la següent adreça: https://goo.gl/forms/wyhgb0vIMpWzICtv1

Aforament limitat!


dimecres, 2 de novembre del 2016

VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ "MING, L'IMPERI DAURAT"



El proper dissabte dia 12 de novembre continuen els itineraris patrimonials de Can Gelabert, amb la visita guiada a l’exposició del CaixaForum de Palma “Ming, l’imperi daurat”. 

La sortida es farà des de l’estació de Binissalem, tren de les 10:04. Vos hi podeu inscriure cridant al 971 88 69 96 (de dilluns a divendres de 16 a 21 hores) o enviant un correu a cangelabertdelaportella@gmail.com

Places limitades!