dimarts, 19 de maig del 2015

CURS DE LITOGRAFIA DAMUNT ALUMINI


Els propers DISSABTES: 23 i 30 de MAIG, Blanca Alonso durà a terme a CAN GELABERT un CURS DE LITOGRAFIA SOBRE ALUMINI, de 10-13h. Us hi podeu apuntar enviant un correu a cangelabertdelaportella@gmail.com o cridant al 663980575 (horabaixes de 15.30h a 21h). El preu per dia són 20€ amb el material inclòs!!

PLACES LIMITADES!!!!!



dijous, 14 de maig del 2015

TALLER DE PINTURA AL TREMP PER A INFANTS DE 7 A 12 ANYS


Aquest dissabte dia 16, de 10 a 13:30 a Can Gelabert, taller de pintura al tremp per a infants de 7 a 12 anys. Es pot pintar amb ous? L'artista plàstica parisina Véronique de Guerre ens mostrarà l'antiquíssima tècnica de la pintura al tremp, on s'utilitza el vermell d'ou com a aglutinant. Places limitades, preu: 5 €/infant.

ITINERARIS PATRIMONIALS: EL CAMPANAR DE L'ESGLÉSIA DE BINISSALEM


Aquest DISSABTE 16 DE MAIG, a les 11h, tornen els Itineraris Patrimonials de la mà de Maria Coll Borràs. En aquest cas, visitarem el Campanar de l'Església de Binissalem.

Vos hi esperam!!!

EXPOSICIÓ "PERSEGUINT INSTANTS" A CAN GELABERT



Aquest DIVENDRES 15 DE MAIG a les 19h, inauguració de l'EXPOSICIÓ "Perseguint Instants" dels alumnes del fotògraf Sebastià Torrens, a Can Gelabert, que estarà fins dia 30 de Maig. 

CONCERT A LA CAPELLA DE CALS AGUSTINS


Aquest DIVENDRES 15 de Maig a la Capella de Cals Agustins a les 20h, concert sobre "El Cant del Llaüt" de l'autor John Dowland. Interpretació a càrrec de Irene Gili (soprano) i Guillermo Femenias (llaüt).

dimarts, 5 de maig del 2015

INAUGURACIÓ EXPOSICIONS: "PAR DELÀ LES LIMITES-MÉS ENLLÀ DEL LÍMIT I "TERRA ROTJA" DE LLORENÇ GARRIT





Des de l’Ajuntament de Binissalem i el Casal de Cultura Can Gelabert tenim el plaer de convidar-vos a la inauguració, aquest dissabte dia 9 de maig a les 20 hores, de les exposicions "Par delà les limites-Més enllà dels límits" (exposició col•lectiva de vint artistes de França, Mallorca i Menorca) i "Terra rotja", de l’artista santanyiner Llorenç Garrit.

Els artistes participants en l’exposició "Par delà les limites-Més enllà dels límits" són: Ola Abdallah, Louisa Burnett-Hall, Sophie Cavalié, Albert DuPont, Marielle Guégan, Veronique de Guitarre, Marie-Pascal Jacqmin, Florence de Ponthaud-Neyrat , Frances P. Ryan i Laurence Toussaint (França); Ferran Aguiló, Pere Bennàssar, Dolors Comas, Margalida Escalas, Miquel Planas i Antoni Socías (Mallorca); Xesc Florit Nin, Laetitia Lara, Matías Quetglas i Nuria Román (Menorca).