dimecres, 13 de febrer del 2013

TARDOR EN EL JARDI DE L'HADES (Teatre Municipal de Binissalem, 22 de Febrer)



22 de febrer a les 20h
al Teatre Municipal de Binissalem

TARDOR EN EL JARDÍ DE L’HADES
WORK IN PROGRESS

Repartiment:
German Conde
Diego Ingol
Mireia Izquierdo
Bel Perdigón
Jaume Seguí (Xuia)
Lluís Valenciano
Maite Villar Martínez

Dramatúrgia i direcció:
Maite Villar Martínez

Sinopsi:
...feia bo i K. va anar-se’n a passejar. Hi havia tot de camins artificiosos, entrecreuats de manera no gens pràctica, però ella va lliscar per sobre un d’aquets camins com hauria fet per sobre d’aigua impetuosa, amb impassible balanceig. Ja de lluny estant va fixar l’esguard en un túmul erigit de feia poc, on decidí d’aturar-se. Aquets túmul exercia sobre ella gairebé com una fascinació i va pensar que no podria fer-hi cap prou de pressa.


Recreació poètico-gestual del Somni de Franz Kafka.

dimarts, 12 de febrer del 2013

TALLER DE INICIACIÓ AL GRAVAT PER A FAMÍLIES



Aquest dissabte 2 de març a les 10h començam, de la mà de l’artista Blanca Alonso, els tallers familiars de gravat al Casal de Cultura Can Gelabert. En aquesta ocasió es realitzarà un taller d’iniciació al gravat i les tècniques d’estampació treballant el monotip, una tècnica molt senzilla amb la qual es pot experimentar amb textures, colors i conèixer alguns dels conceptes bàsics del gravat.

El curs tendrà una durada de dues hores, en les quals es farà una breu introducció al gravat, el seu funcionament i algunes de les tècniques existents. Després, la professora del taller farà una demostració de la tècnica del monotip directe i el monotip indirecte, així com dels diferents materials que es poden usar. Després, adults i infants realitzaran els seus monotips amb l’assessorament i atenció personalitzat de la professora.

Es duran a terme dos torns amb un màxim de deu famílies per torn. Degut als materials i màquines emprats, els infants han de ser majors de cinc anys.

El preu del curs és: adult + 1 infant 5 euros, i adult + 2 infants 7 euros.



Els participants hauran de dur de ca seva roba vella per a poder embrutar-se sense passar pena.


Inscripcions i més informació: 600 988 975.





dimarts, 5 de febrer del 2013

ITINERARIS PATRIMONIALS: SANTA CATALINA I ES JONQUET




Som de Santa Catalina
de per damunt des Jonquet
som pescador de gerret
i de peix que no té espina.

Aquest dissabte dia 9 de febrer reprenem els itineraris patrimonials, i ho feim amb una visita guiada als barris de Santa Catalina i Es Jonquet. Modernisme, molins fariners, el carrer gran, l’església de Sant Magí, les societats de socors mutus, un tast literari, històries de pescadors, obrers, republicans i estraperlistes... veniu a conèixer els barris fora murades amb més personalitat de Palma.