dijous, 30 de juny del 2011

PAPA TOPO, PRIMERA CITA DE LES NITS A LA FRESCA 2011 DE BINISSALEM




Aquí teniu el programa definitiu de les Nits a la Fresca 2011 de Binissalem. Tots els espectacles comencen a les 21:30 i són gratuïs. En acabat, gelat artesà per a totst els assistents!



Enguany encetam les Nits a la fresca aquest dijous 7 de juliol a les 21:30 al pati del Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem amb el concert de PAPA TOPO, una de les bandes més aclamades del pop independent actual.



Interessat per l’indie-pop des dels tretze anys i compositor de cançons des de la seva infància, el binissalemer Adrià Arbona es donà a conèixer al 2008 quan penjà a Myspace, a mode de regal, la Canción para Jordi. El tema rebé l’entusiasta enhorabona del que més endavant es convertiria en el seu productor, Guille Milkaway (La casa azul). Aquest fet l’animà a seguir gravant, amb instruments de jugueta i el seu ordinador, penjant el resultat a una maqueta totalment casolana a Myspace.



Al 2009 Adrià conegué a la que serà part indispensable del projecte, Paula Franco, coneguda artísticament amb el sobrenom de Paulitademaiz. A poc a poc la popularitat de Papa Topo va creixent a la xarxa, convertint-se en tot un fenòmen després de la gravació dels temes Oso Panda i Lo que me gusta del verano es comer helado a l’estudi d’Alberto Lozano. Els articles a blogs especialitzats en pop independent es multipliquen, tot destacant la mescla de rebel·lia i ingenuïtat de les seves cançons, les seves melodies tremendament aferradisses i els seus referents. A finals del 2009 fitxen per Elefant Records i toquen per primera vegada a Barcelona i Madrid, convertint-se en una de les promeses més joves de l’indie-pop estatal.



El 2010 suposa per a Papa Topo un bot quantitatiu i qualitatiu mal de descriure, que els duu a convertir-se en el grup indie revelació de l’any. Publiquen amb Elefant el seu primer single amb els temes Oso panda i Lo que me gusta del verano es poder tomar helado, que inaugura la col·lecció New adventures in pop de la discogràfica indie per excel·lència i que va comptar a la producció amb la mà experta de Guille Milkaway. El single s’esgota en una setmana. Amb la publicació del vídeo Oso panda, realitzat per Lluís Prieto i l’equip de Llaüt digital el boom s’expandeix, arribant a dia d’avui a més de 500.000 visites. El prestigiós crític musical britànic Everett True elegí Oso panda com a cançó del dia al seu prestigiós blog, i el videoclip ha arribat al lloc número 1 del Top 20 de la MTV i fou un dels més programats a Sol Música, Los Punsetes els convidaren a tocar de teloners al el concert de presentació del seu nou àlbum a Madrid i MySpace els convidà a participar en el seu saló del Primavera Sound...



El mes de juliol s’estrenà el video de Lo que me gusta del verano es poder tomar helado, novament dirigit per Lluís Prieto (Llaüt Digital). El mes de març d’enguany arribà una nova entrega dels PAPA TOPO de la mà d’un nou single, que inclou La chica vampira (on el grup mostra el seu costat més punk) i Capuchas de lluvia, de nou produït per Guille Milkaway.



Mentre arriba el gran moment del primer llarga durada del grup (previst per a inicis del 2012) podrem gaudir dels seus temes al pati de Can Gelabert ben aviat.



Enllaços recomanats:



http://www.myspace.com/papatopo


http://www.youtube.com/watch?v=hleYkbSfjeg


http://www.youtube.com/watch?v=1xtfCZENOhw


http://www.youtube.com/watch?v=jVw8Y_t9QuE


dijous, 23 de juny del 2011

PROGRAMA NITS A LA FRESCA 2011

Ja tenim el programa de les Nits a la Fresca de Binissalem. Organitzades pel Casal de Cultura Can Gelabert i l'Ajuntament de Binissalem, enguany compten amb el suport del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, l'Obra Social de Caixa de Balears "Sa Nostra" i del programa Cultura en Xarxa del Consell.


Com podreu veure, la programació d'enguany presenta com a novetat la posada en marxa de nous escenaris a part del pati de Can Gelabert, com són la Plaça del Rasquell o el Parc de la Rectoria. Indie-pop, bluegrass, cançó d'autor, folk, cinema, teatre, exposicions... una oferta àmplia i variada que esperam pogueu gaudir. Recordau que tots els espectacles són gratuïts,i que en acabat es servirà gelat artesanal als assistents.



dijous 7 de juliol a les 21:30 a Can Gelabert


Concert amb PAPA TOPO, pop independent


- - - -


dissabte 9 de juliol a les 21:30 a Can Gelabert


V CONCURS DE CANTAUTORS, organitzat per Arròs amb salseta


- - - -


dijous 14 de juliol a les 21:30 al Parc de la Rectoria


Concert amb PERE JANER, presentació del seu disc Guapo


- - - -


dijous 16 de juliol a les 21:00 a Can Gelabert


Inauguració de les exposicions de José Luís López, Carles Gispert, Jaume Orejuela i Katarina Pfeil


A continuació, concert amb LASAIRFHÍONA, música irlandesa


- - - -


dijous 28 de juliol a les 21:30 a la Plaça del Rasquell


Concert amb JAUME COMPTE, presentació del seu disc Tariq


- - - -


dijous 4 d’agost a les 21:30 al Parc de la Rectoria


Teatre amb l’obra PANORAMA, de la companyia Telm Produccions


- - - -


dimecres 10 d’agost a les 21:30 a Can Gelabert


Nit de Sant Llorenç amb l’actuació del TALL DE VERMADORS


- - - -


dijous 18 d’agost a les 21:30 a la Plaça del Rasquell


Concert amb PILGRIMS, bluegrass


- - - -


dijous 25 d’agost a les 21:30 al Parc de la Rectoria


Concert amb THE ALCHEMY BAND, tribut a Dire Straits


- - - -


dijous 1 de setembre a les 21:30 a Can Gelabert


Cinema - PA NEGRE, d’Agustí Villaronga


- - - -


dissabte 10 de setembre a les 21:00 a Can Gelabert


DJ’s + inauguració de les exposicions de Luís Maraver,


Tomàs Horrach i Certamen d’Arts Visuals Vila de Binissalem


dimarts, 7 de juny del 2011

V CONCURS DE CANTAUTORS DE GUITARRA



Dia 9 de juliol es durà a terme al Casal de Cultura Can Gelabert una nova edició del Concurs de cantautors de guitarra. Organitzat per l'associació Arròs amb salseta i l'Escola ´Municipal de Música i Dansa de Binissalem, el concurs compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca, la Direcció General de Joventut del Govern de les Illes Balears, l'associació Salseta Shows, Imprès, l'Ajuntament de Binissalem i Interlinea de comunicación.


Recordau que per tal d'inscriurer-vos heu de cridar al 687 623 957 entre els dies 1 i 30 de juny. Les places són limitades! Per a més informació pitjau damunt la imatge.

divendres, 3 de juny del 2011

Dissabte 4 de juny inauguració de Marta Canals, Velcha Velchev, Joan Cunill, Cati Munar i La Movida





Aquest dissabte dia 4 de juny a les 20h inauguram les exposicions Noches blancas de Marta Canals, (Mente + Ojos : Mente - Ojos) 2 de Velcha Velchev, Textures de Joan Cunill i Cati Munar i La Movida. Les portades de vinils més històriques, a càrrec de Joan Carles Vilella


Vos hi esperam!